Un produs de milioa… toată jena

Eşti la volan dar în acelaşi timp parcă ai bea ceva? Te-ai săturat de apa plată, cola şi bere fără alcool ? Vrei să-ţi testezi rezistenţa papilelor gustative şi a stomacului ? Fac cumva reclamă gratuită ? ( Antireclama tot o formă de reclamă este nu ? ) Vrei să afli unde ajung cu toate întrebările astea ?

Iată:

pişu ? granini ? benzină ? ulei ?

Granini de struguri albi. Am mai băut răcoritoare din struguri şi mă aşteptăm la un gust puternic de must, dar nu la şocul pe care l-am avut la prima gură de Granini. E ca un vin penal, adică mai mult zahăr şi pastile decât vin. Gustul acela care-ţi rămâne pe cerul gurii şi-n gât, de la care ştii sigur că dacă mai bei un pahar o iei razna şi începi să faci avansuri unei greble şi te trezeşti a doua zi dimineaţă cu mama tuturor durerilor de cap şi zgârieturi pe faţă.
Dacă vreţi să aveţi parte de aceleaşi arome fantastice de vomă filtrată în cavitatea bucală, dar fără un strop de alcool (scopul principal pentru care aţi cochetat măcar cu ideea de a bea licoarea minune – îmbatatul rapid) atunci Granini de struguri albi este băutura pentru voi! Ciudaţilor !

Următoarele produse ce merită încercate : Action Cola, Florin Ice Tea.

Advertisements

2 responses to “Un produs de milioa… toată jena

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: