Dark of the Moon review

Este vară aşa că al treilea film din seria Transformers este gata să dea lumea pe spate cu efecte speciale care au costat cât PIB-ul unei ţări mici în primele zile de filmare la care se adaugă o poveste interesantă şi personaje bine dezvoltate ! Să nu întind coarda totuşi, ultimele două afirmaţii sunt mai false decât aromele naturale şi identic naturale din Cola.
Bine, mulţi zic că asemenea film merită văzut numai pentru efecte şi nu trebuie gândit în prea mare amănunt. În mare parte nu sunt de acord. Să mă uit la un film numai pentru efecte este ca şi cum aş citi o revistă porno pentru articole.
Pe lângă povestea previzibilă, product placement pentru Nokia şi senzaţia că Michael Bay vomită efecte speciale din 5 în 5 minute vine partea cu actoria. Majoritatea dialogului între protagonist şi restul de lume se rezumă la el ţipând şi vaicarind în stânga şi dreapta. Apoi vine partea cu gagică-sa. Asta m-a enervat la culme. Înţeleg cum poţi băga într-un film nu ştiu ce model fără vreo carieră în actorie numai pentru eye candy. Ok. Nu înţeleg totuşi toată vâlva pentru ea. Look at her face ffs !!! Nu e eye candy. Do not want.  Când nici măcar accentul britanic nu salvează o ” actriţă ” ceva nu este în regulă.

Cât despre film pot să zic că-i cam aceeaşi chestie ca primul. Roboţei răi vin în oraş şi-l distrug ( fără vreo picătură de sânge, lucrează curat ) şi sunt învinşi de roboţei buni urmat de un final de genul ” America ! Fuck yeah ! “.
Da, singurul lucru bun la film rămân efectele. Restul e mai sus. 4.0 / 10

Advertisements

One response to “Dark of the Moon review

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: