Scream 4 review

După amiaza duminica nu este o perioadă foarte plină de activităţi. Am decis să încetez conversaţia mea cu pereţii şi să văd ceva sânge şi gagici eviscerate în lipsă de altceva.
Am renunţat să mă uit la filme horror în urmă cu ceva ani deoarece sunt de părere că vizionarea unui film trebuie să-mi facă plăcere şi mai puţin să-mi provoace repulsie şi stări de ” câh “. Scream 4 este mai puţin un gorefest şi mai mult un vis umed al adolescenţilor americani obsedaţi de remake-uri, continuări ale filmelor care nu au nevoie de continuări, următorul film din seria Universal Soldier şi, aţi ghicit, product placement.
Pe lângă scenele cu gagici eviscerate intervin referinţe la actori, iphone-uri, alte filme horror, scene cu dialog cretin între personaje de umplutură la fel de cretine.  Este previzibil şi scenele de măcel nu sunt … creative. Nu-mi oferă pic de amuzament şoc.  A da, şi începutul filmului într-un film într-un film. Inception bicez !
Tot ce-am văzut în Scream 4 am mai văzut o dată în primele trei şi în parodiile după ele. Nu oferă nimic nou, decât câţiva actori ” aduşi la zi ” în ciorba celorlalţi care şi-au reluat rolurile din filmul original. Nu ştiu cine a plâns după o continuare a seriei sau cine a avut nevoie de una. Nu pot nici măcar să-l categorisesc ca fiind ” mindless fun ” pentru că nu e. E ca ultimul Transformers. Acelaşi rahat, alt an.      3.5/10

Advertisements

One response to “Scream 4 review

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: